Voordelig een chauffeur in uw eigen auto.

studentchauffeurs inhuren - man doet deur openBij students2drive kunt u voor 28,75 per uur één van onze 750 studentchauffeurs inhuren. Wij hebben een landelijke dekking van chauffeurs, hierdoor zijn wij in staat om u overal in Nederland een chauffeur aan te bieden. Een student als uw eigen privé chauffeur heeft als bijkomend voordeel dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht als de chauffeur binnen 30 minuten op het ophaaladres kan zijn. Veel van onze chauffeurs bezitten een doordeweekse studentenreisproduct waardoor er vaak geen extra reiskosten c.q. voorrijkosten in rekening gebracht worden. 

Een studentenchauffeur is ideaal om in te zetten wanneer u tijdens kantoortijden vaak de weg op moet. Zo kunt u rustig doorwerken terwijl u door één van onze chauffeurs wordt gereden. Omdat de kosten laag zijn is een studentchauffeur daarnaast ook inzetbaar als u een afspraak heeft dat niet werk gerelateerd is. U kunt denken aan een afspraak in het ziekenhuis maar ook als bijvoorbeeld als de auto naar de garage gebracht dient te worden of een lease auto afgehaald of opgehaald moet worden. Wij hanteren een minimale afnameduur van 3 uur. Gaat u een avondje uit, dan biedt onze bob chauffeur service oplossing en kunt u zorgeloos genieten van een leuke avond uit met een drankje.

Strenge selectie studentchauffeurs 

Uiteraard wilt u een chauffeur met een comfortabele en veilige rijstijl die u auto gaat besturen. Al onze chauffeurs hebben een strenge selectieprocedure doorlopen en een rijvaardigheidstest afgelegd. U bent dus in zeer goede handen. Uiteraard zit een ongeluk in een klein hoekje en daarom bent u bij afname van een studentchauffeur ook tot maximaal €12.500 verzekerd tegen cascoschade. Deze verzekering dekt daarbij ook de vermindering of korting wegens schadevrij rijden over de eerste 3 verzekeringsjaren na de schade datum.  Deze verzekering zit standaard bij de afname van een chauffeur en wordt niet extra belast.

Bent u benieuwd wat één van onze studentchauffeurs zou kosten voor uw ritplanning? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt meestal binnen één uur, maar altijd binnen 24 uur, een offerte op maat. 

Als student op zoek naar een bijbaan als chauffeur?

Wij zijn continu op zoek naar HBO en WO studenten die ons chauffeursteam willen komen versterken. Grijp deze kans om aan de slag te gaan als één van onze studentchauffeurs. Bekijk voor meer informatie onze openstaande studentchauffeur vacature.

Contact

Students2drive

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595WP Den Haag

T: 070-7101407

E: info@students2drive.nl

bob chauffeur

Bent u op zoek naar een studentchauffeur in uw eigen auto of een BOB-chauffeur na een feest of diner? Students2Drive is u graag van dienst.

 

Contact informatie

Students2drive

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

T: 070-7101407

E: info@students2drive.nl

Privacyverklaring