Valet Parking

Valet Parking

Valet Parking wordt langzamerhand een begrip in de Nederlandse samenleving. Het concept is overgekomen uit Amerika waar het veelal wordt gezien als verbreding van de dienstverlening van onder andere hotels en restaurant.

Waarom een Valet Parking?

Wanneer u een evenement, opening, verjaardag, jubileum of gala organiseert is parkeren een belangrijk onderdeel van de voorbereiding. Niets is zo vervelend voor uw gasten als zij moeten zoeken naar een parkeerlocatie in de omgeving en deze niet kunnen vinden. Ook wanneer deze wel wordt gevonden en het regent is dit niet de ideale situatie, uw gasten komen met een nat pak binnen en zullen de avond al enigszins geïrriteerd beginnen. Met een valet service van Students2drive voorkomt u deze en kan u en uw gasten genieten van een heerlijke avond.

Onze werkwijze bij uw evenement

De valet parking van Students2drive kan dit voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw gasten tot aan de ingang kunnen doorrijden. Indien het regent verzorgen onze hostesses dat uw gasten met een paraplu vanaf de auto tot aan de ingang worden begeleidt. Eén van onze studentchauffeurs neemt vervolgens het stuur over en parkeert de auto van uw gasten in de nabije omgeving. Na afloop van het evenement overhandigt uw gast het kaartje wat zij bij binnenkomst hebben gekregen aan onze coördinator en deze zorgt ervoor dat de bijbehorende auto binnen enkele ogenblikken weer wordt voorgereden

Contact

Students2drive
Jan Pietersz. Coenstraat 7
2595WP Den Haag

T: 070-7101407
E: Info@students2drive.nl

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Valet Service uitbreiden met een thuisbrengservice?

Wilt u uw evenement of feest nog exclusiever maken? Dan bestaat de mogelijkheid om uw gasten achteraf naar huis te laten brengen in hun eigen auto. Wij bieden met onze thuisbrengeservice; ook wel BOB-chauffeur deze exclusieve dienst aan. Vraag onze medewerkers om combinatiekortingen.

Kosten Valet Parking

Valet Parking blijft altijd maatwerk. Dit heeft te maken met het aantal gasten dat u verwacht, de afstand tot de parkeerlocatie en of u gebruik wilt maken van onze hostess service. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte voor Valet Parking aan.

Bent u op zoek naar een studentchauffeur in uw eigen auto of een BOB-chauffeur na een feest of diner? Students2Drive is u graag van dienst.

 

Contact informatie

Students2drive

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

T: 070-7101407

E: info@students2drive.nl

Privacyverklaring