Blessurechauffeur; een chauffeur voor als u geblesseerd bent

Geblesseerd? Huur een blessure-chauffeur in!

Wanneer u door een ongeval of blessure zelf niet in staat bent om uw auto te besturen, kunt u een beroep doen op Students2drive. Onze studentchauffeur rijdt u in uw eigen auto naar kantoor of naar uw afspraken. Hierbij kunt u ervoor kiezen om de chauffeur de gehele dag met u mee te laten gaan, of indien mogelijk tussendoor naar huis te laten gaan. U betaalt deze tussenliggende uren dan ook niet en maakt deze oplossing rendabel. 

De blessurechauffeur efficiënt voor bedrijven

Ook voor bedrijven is de blessurechauffeur een efficiënte en rendabele oplossing. Vaak zijn uw medewerkers niet in staat om zelf naar kantoor of hun afspraken te rijden. Terwijl uw medewerker nog wel in staat is om zijn/haar eigen werkzaamheden uit te voeren. Om de werkzaamheden dan toch te laten uitvoeren dient u een extern iemand in te huren en daarnaast het salaris van uw medewerker nog door te betalen. Met de blessurechauffeur kunt u deze extra kosten voorkomen en kan de medewerker zelf zijn/haar taken vervullen.

Contact

Students2drive

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595WP Den Haag

T: 070-7101407

E: info@students2drive.nl

Kosten blessure chauffeur

Wij kunnen u al van een Blessurechauffeur voorzien vanaf €75,50 exclusief BTW, per rit.

Bent u op zoek naar een studentchauffeur in uw eigen auto of een BOB-chauffeur na een feest of diner? Students2Drive is u graag van dienst.

 

Contact informatie

Students2drive

Jan Pietersz. Coenstraat 7

2595 WP Den Haag

T: 070-7101407

E: info@students2drive.nl

Privacyverklaring